F. J. Oudenbroek

Een complete keuken en bijkeuken vanaf het ontwerp tot de plaatsing is alles goed gepland en uitgevoerd, ook het uitlopen van de bouw werkzaamheden door de aannemer werden in overeenstemming tot tevredenheid opgelost. De uiteindelijke keuken en bijkeuken zijn in werkelijkheid nog mooier geworden dan dat we hadden verwacht. Hierbij een extra compliment voor de deskundigheid van Coen van Gilst en het vakmanschap van de monteurs van de keuken.

F. J. Oudenbroek

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.