Danny & Jeanine

Samen met verkoper Coen van Gilst hebben wij onze droomkeuken ontworpen. Coen heeft bijzonder veel ervaring en expertise zowel op het gebied van keukenontwerp als op het gebied van interieur advies. Hij durft je uit te dagen om buiten de kaders te denken. We zijn meerdere malen bij Coen op afspraak geweest en vaak tot ver na sluitingstijd. Niets is teveel en je voelt je op je gemak. Het zeer ervaren montage team heeft met recht vakwerk afgeleverd. Vanaf het moment dat we in Maassluis zijn ontvangen tot aan het plaatsen van de keuken is het een prettige ervaring geweest. Zoals het hoort is Coen nog even gezellig het eindresultaat wezen beoordelen uiteraard onder het genot van een glas wijn uit de wijnklimaatkast.

Danny & Jeanine

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.