Cees

Onlangs hebben wij een complete nieuwe keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Mede door deze website met de hoge klanttevredenheid kwamen we uit in Maassluis. Bij andere keukenwinkels zijn we ook op onderzoek geweest en waren de ervaringen wisselend van goed tot zeer opdringerig. Voor ons gaf de relaxte aanpak in Maassluis waar goed naar ons werd geluisterd en werd meegedacht de doorslag om hier onze keuken kopen. Eigenlijk zijn we gedurende het hele verkoopproces goed begeleid en is alles volgens planning verlopen. Tijdens het plaatsen van de keuken ontstond er een onvoorzien probleem dat vakkundig door de vakmannen werd opgelost zelfs nog voordat ik er mee werd geconfronteerd. Het eindresultaat is perfect en geheel in lijn met onze verwachtingen. Een verademing om de nieuwe keuken te kunnen gebruiken. Al met al zeer tevreden met het hele proces. Leuk was ook nog dat we een Kamado BBQ erbij cadeau kregen en dat na de oplevering nog een medewerker van Keukenstudio het eindresultaat is komen bekijken.

Cees

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.