Boy

Na 19 jaar wilde wij een andere keuken en kwamen wij weer terug in Maassluis. Wij hadden zelf al een aardig beeld van de indeling die wij wilde hebben, maar het advies over de materialen en de verschillende mogelijkheden maakte onze keuken compleet. Ook met de mogelijkheden van de extra houtafwerking werd onze keuken precies zoals wij voor ogen hadden. De levering ging conform de afspraak en alles was compleet. Het plaatsen was nog wel een uitdaging, vanwege alle extra inbouwverlichting en de bijzondere stopcontacten. Maar het team, onder leiding van Jeroen, had voor elk probleempje een oplossing en de keuken is nu helemaal perfect tot in elk detail.
Nogmaals bedankt voor de service en het meedenken, we kunnen zeker weer 19 jaar verder met deze keuken.

Boy

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.