Anoniem

Na diverse keukenzaken te hebben bezocht uiteindelijk terecht gekomen bij Keukenstudio Maassluis. Na eerst een oriënterend gesprek te hebben gehad, was mij direct duidelijk dat ik hier mijn keuken zou gaan kopen. In het gehele proces ben ik uitstekend geadviseerd en begeleid door Raymond Mosselman. Ook het uitvoerend werk is zeer vakkundig verricht; met dank aan Martin en zijn collega's! De service die alle medewerkers hebben verleend, is werkelijk fantastisch. Ik ben uiterst tevreden over het eindresultaat.

Anoniem
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.