Anoniem

Keukenstudio Maassluis is een zeer fijne, onafhankelijke (geen DMG!) keukenstudio. Ze zijn kritisch op hun leveranciers en zijn eerlijk over de kwaliteit richting ons, de klant. Het advies voelt aan alle kanten eerlijk en oprecht. De prijs wordt zeer transparant bepaald, dus geen torenhoge 'vanaf prijzen' en dan dito kortingen.

De planning en uiteindelijke installatie is zeer vakkundig uitgevoerd door eigen personeel. Echt heel goed, conform het prijsniveau.

Verbeterpuntjes zijn klein. Twee frontjes klopte niet, het naleveren ervan duurder ietwat lang en het bleef een beetje stil. Ook lastig dat we zelf het afval moeten afvoeren, alhoewel we daar misschien zelf niet zo goed opgelet hebben. Het doet gewoon een beetje afbreuk aan de kwaliteitservaring.

Anoniem

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.