Anoniem

13 jaar geleden kwamen wij bij Keukenstudio Maassluis terecht voor aanschaf van onze keuken. We waren toen heel tevreden over het advies dat we kregen en de installatie van onze keuken. Toen wij onlangs opnieuw een keuken wilden aanschaffen zijn we daarom meteen weer naar Keukenstudio Maassluis gegaan. Ook deze keer zijn we prima geadviseerd ( door Jan van Dijk) en ook de installatie is weer volledig naar tevredenheid verlopen.

Anoniem

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.