Andreas

Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. We gebruiken deze ondertussen enkele maanden en hebben er dagelijks plezier van.
Toen we de winkel voor het eerst bezochten werden wij warm ontvangen. In de winkel is genoeg keuze om uit te kiezen. Met de deskundige uitleg van de ervaren medewerkers kregen we al snel een duidelijk beeld over wat we wouden.
Na een uitgebreid gesprek met Coen over wat onze wensen waren ging hij aan de slag. Al snel kregen we 2 zeer mooie voorstellen binnen ons budget. Omdat wij een nieuwbouwwoning hebben zat tussen de aankoop en de plaatsing van de keuken ruim een jaar. In dat jaar wouden we toch nog 2 kleine aanpassingen uitvoeren. Dit was geen probleem voor hun. Er wordt echt naar je persoonlijke wensen geluisterd en ze denken met je mee. Niet alleen de keuken, maar ze zorgen er ook voor dat de keuken bij de rest van het huis past.

Conclusie, prachtige keuken met uitstekende service voor een goede, eerlijke prijs.

Andreas

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.