Kaelo

Uw fles binnen handbereik en altijd op de juiste temperatuur

Kaelo wijnkoeler

Een stijlvollere keukenaccessoire is er op dit moment niet te bedenken, de Kaelo wijnkoeler. Een exclusieve wijnkoeler waarmee iedere fles binnen handbereik is én altijd op de juiste temperatuur. Te bewonderen in het SmartDesign center in Maassluis.

Hoe werkt de Kaelo?

Met één tik op de ring (kroon) zorgt de Kaelo dat uw fles binnen enkele seconden wordt gehuld in een koele jas van lucht. Hierdoor blijft de inhoud perfect gekoeld en de buitenzijde van de fles blijft droog. Geen druppels bij het schenken van uw fles champagne, wijn of water. Bijkomend voordeel is dat het verbruik erg gering is, want dit is meestal niet veel meer dan een lamp van 60 watt. Dat maakt deze exclusieve wijnkoeler extra aantrekkelijk. Wilt u de Kaelo uitschakelen? Ook dat werkt met één tik op de ring.

Het design

De Kaelo is uitgevoerd met een roestvrijstalen kroon. U kunt kiezen uit een gepolijste of geborstelde afwerking en is te verkrijgen in de kleuren Titanium, Nickel, Champagne, Brass, Gold, Copper, Gun Metal en Black.

Ook opvallend is de verlichting die ervoor zorgt dat deze wijnkoeler de aandacht op zich weet te vestigen. De opening is extra wijd zodat een fles van 75cl gemakkelijk in de wijnkoeler past.

Installeren van de Kaelo

Ook het installeren van de Kaelo wijnkoeler is eenvoudig. U heeft alleen een stroomaansluiting nodig om de Kaelo z’n werk te laten doen.

Kaelo

Meer weten over Kaelo?

Wilt u meer weten over Kaelo en de toepassingsmogelijkheden voor uw bestaande of nieuwe keuken? Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center en onze keukenadviseurs demonstreren u graag deze verrassende keukenaccessoire. Maak een afspraak via de website om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben.

Maak een afspraak

en ontdek deze stijlvolle keukenaccessoire.

Specificaties Kaelo

  • Touch bediening
  • Patent droog-koelsysteem
  • Max. verbruik: 84 watt
  • Geen ijs of condensvorming
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
accessoires

OFYR

Een zoektocht naar de ideale grill om gezellig met vrienden en familie buiten op te…

Lees verder
SmartSelect Tafelblad

De woonkeuken wordt meer en meer een begrip in de Hollandse woningen. Maak uw…

Lees verder
Dauby Fournituren

Dauby levert exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag. Het aanbod bestaat uit keuken-…

Lees verder
Bekijk alle accessoires
Maak een afspraak