Woonkeukens

Woonkeuken inspiratie

Woonkeukens, ze vormen het hart van het huis. Wij besteden steeds meer tijd in onze keuken door, hier wordt geleefd! Benieuwd naar woonkeuken inspiratie? Lees en kijk dan snel verder!

Woonkeuken

Een woonkeuken is een warme plek waar je samenkomt. Het functionele van de keuken en het gezellige van de woonkamer komen samen in de woonkeuken. Een groot deel van de woonruimte bestaat dan ook uit een woonkeuken. Hapjes maar ook volwaardige diners worden hier klaar gemaakt. Met vrienden, de hele familie of juist alleen met het gezin. Samen genieten van een spelletje, uitgebreid brunchen of diepe gesprekken tijdens een goed glas wijn. De woonkeuken biedt hier volop gelegenheid voor. Direct meer ontdekken over onze keukencollectie?

Keukencollectie
Woonkeuken Inspiratie

Woonkeuken inspiratie

Op zoek naar woonkeuken inspiratie? Wij hebben een aantal voorbeelden van aansprekende woonkeukens uitgezocht. Van moderne woonkeuken tot de landelijke woonkeuken. Met onze woonkeuken inspiratie kunt u zich verdiepen in een keuken die bij u past.

Woonkeuken met kookeiland

Een woonkeuken met kookeiland is voor veel mensen een pré. Maakt iemand het eten aan het kookeiland, dan schuift de rest van het gezelschap aan. Een aantal barkrukken worden bijgeschoven en samen is het genieten onder het genot van een drankje. Een aantal voorbeelden van woonkeuken met kookeiland staan hieronder.

Luxe Woonkeuken

Luxe woonkeuken

In onze toonzaal kunt u een voorbeeld van een luxe woonkeuken opstelling zien. Hier staan meerdere exclusieve handgemaakte luxe woonkeukens die een indruk geven van de mogelijkheden voor uw huis.

Woonkeuken ontwerpen?

Heeft u genoeg ideeën verzamelt en wilt u graag aan de slag met het ontwerp van uw woonkeuken? Dan nodigen wij u graag uit in onze toonzaal in Maassluis. Onze keukenadviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het samenstellen van uw woonkeuken.

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak