Review policy

Wilt u uw ervaring delen?

Wij zijn altijd benieuwd naar de ervaring van onze klanten. Wel is het natuurlijk van belang dat een klantreview alleen wordt gegeven, als er ook daadwerkelijk een intake-, aankoop- of service ervaring heeft plaatsgevonden via SmartDesign Keukenstudio.

Iedereen die ook daadwerkelijk klant bij ons is, nodigen wij dan ook van harte uit om zijn ervaring te delen. Bent u geen klant bij ons? Dan is enkel een mening over ons delen, daarmee automatisch niet voldoende.

Een review wordt samen met uw naam gepubliceerd op de daarvoor bestemde platformen, waarbij Qasa voor ons de belangrijkste partner is. Een klantreview dient aan de onderstaande voorwaarden te voldoen:

U mag een klantreview schrijven voor SmartDesign Keukenstudio wanneer:

  • u een intake heeft gehad
  • u een keuken heeft aangeschaft
  • u een servicemonteur langs heeft gehad

Wees er zeker van dat de opgegeven (persoons)gegevens die zijn ingevoerd, actueel en correct zijn. Uw ingegeven naam en e-mailadres zijn uitsluitend door uzelf geplaatst.

De inhoud van de review

U bent aansprakelijk voor de inhoud van de review en kunt garanderen dat:

  1. De inhoud daarvan niet vals, bedrieglijk, frauduleus of op andere wijze onrechtmatig en/of in strijd met de wet is;
  2. U met de review anderen (waaronder het bedrijf waarover u de review geeft) niet onheus bejegent, bijvoorbeeld door het plaatsen van discriminerende, aanstootgevende of beledigende teksten;
  3. De review is enkel gebaseerd op uw eigen ervaring met SmartDesgn;
  4. Uw beoordeling niet bedoeld is als reactie op andere beoordelingen;
  5. De beoordeling bevat geen persoonsgegevens of andere beschrijvingen die te herleiden zijn tot een persoon;

Onze partners en platformen

Zelf bewaren wij geen reviews op ons eigen kanaal. Wij nodigen u uit om een review te plaatsen op Qasa. De reviews die op onze website staan worden rechtstreeks vanaf Qasa gehaald en gepubliceerd. Voor de volledigheid, alle reviews worden hier op transparante wijze getoond. Voor meer informatie over de richtlijnen en regels die Qasa toepast, verwijzen wij u graag naar het helpcentrum van Qasa.

Uiteraard kunt u ook op andere externe websites uw ervaring delen. Wij benadrukken bij deze, dat wij - ook hier - geen invloed hebben op de wijze waarop er met reviews wordt omgegaan. Daarvoor verwijzen we u naar desbetreffende review policy of helpcentrum.

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak