Projecten

Onze projecten

Hier treft u projecten die momenteel in de omgeving van regio Rotterdam actief zijn. In direct of indirecte samenwerking plaatsen wij keukens voor deze projecten. Als projectleverancier nemen wij de tijd voor u om tot een goede intake te komen en uw wensen goed te inventariseren. Met onze eigen keukenadviseurs en monteurs in dienst, hebben wij een sterk team dat uitstekend samenwerkt om uw droomkeuken te realiseren.
> Benieuwd naar opgeleverde projecten bij onze klanten? Bekijk dan onze binnenkijkers.

Park Zestienhoven

Tussen Rotterdam The Hague Airport en het centrum van Rotterdam ligt de nieuwbouwwijk Park Zestienhoven. Zoals de naam al...

Lees verder
Wilgenrijk

Tussen Rotterdam, Den Haag, dichtbij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland ligt Wilgenrijk. Een nieuw groen,...

Lees verder
Waterfront Brielle

Op een prachtige locatie in Meeuwenoord in Brielle ontwikkelt Holdon Real Estate het riante woningbouwproject Waterfront...

Lees verder
Uptown Rotterdam

In het centrum aan de Wijnhaven van Rotterdam wordt een nieuwbouwproject gestart, Uptown Woontoren Rotterdam.

Lees verder
CasaNova

Bij zo’n luxueus appartement hoort een bijbehorende keuken. Ontdek de mogelijkheden voor uw appartement bij ons in Maassluis.

Lees verder
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.