Specials keukenbladen

Unieke werkbladen en achterwanden

Unieke werkbladen en achterwanden

Bent u op zoek naar een echt uniek werkblad voor uw keuken, SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Motivo (composiet)

Door een speciale techniek worden Erbi Quartz werkbladen en achterwanden van een exclusieve toplaag voorzien. Ondanks het voelbare relief heeft het blad een gesloten oppervlak en behoudt het de unieke Erbi Quartz eigenschappen.

Sublimo® (composiet)

Sublimo® is het eindresultaat van het sublimeren van een print via een full colour printtechniek. Door de speciale techniek verbindt de inkt zich met de composietsteen.

Tot op heden kon sublimatiedruk toegepast worden op metaal, keramiek, polyester textiel, glas en kunststof. Maar nu ook op Erbi Quartz. Nieuwe digitale printtechnieken maken het mogelijk om een onuitwisbare full colour print in het oppervlak van Erbi Quartz aan te brengen.

Sublimatie-inkten hebben bepaalde eigenschappen die ervoor zorgen dat de inkt zich bij verhitting kan verbinden met het oppervlak. De print is hierdoor uiterst slijtvast doordat het niet aan de oppervlakte zit maar deel uitmaakt van het oppervlak

Figuro (glas)

Figuro is de naam van een nieuwe collectie waarbij de sublimatietechniek wordt toegepast op glas. Nieuwe digitale printtechnieken maken het mogelijk aantrekkelijke patronen aan te brengen. Spannende dessins als Cross, Check en Chalk gecombineerd met een glanzend oppervlak maken van de Figuro collectie een echte blikvanger. Naast de standaard patronen is het ook mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren.

Figuro is industrieel vervaardigd hoogwaardig thermisch gehard glas. Het glas is extra helder en ontdaan van de natuurlijke groene kleur. De onderzijde van de plaat is afgewerkt met een coating. Door de sublimatie van deze coating zijn unieke kleuren en patronen ontstaan.

Figuro is bijzonder hard, zeer compact, niet poreus en daardoor hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Interesse in een uniek keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw uniek werkblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Erbi
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

AluSplash achterwand

AluSplash is een hoogwaardig aluminium-plaatmateriaal dat kan worden toegepast als...

Lees verder
Composiet keukenblad

Composiet is een variant op natuursteen. Het bestaat uit een mengsel van natuursteen...

Lees verder
Betonnen keukenblad

Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling en is...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak