Solitaire de Waterbase

Geschreven door Stijnie Bakker in Inspiratie
27 september 2022 | Aangepast op: 27 september 2022

Solitaire de Waterbase

Solitaire waterbase

De Solitaire de Waterbase zorgt voor een transformatie in de keuken. De Waterbase heeft een vernuftige spoelbak waardoor vooral een strakke keuken goed tot z'n recht komt. Met een verstelbare bodem kan deze op gelijke hoogte met het keukenblad worden ingesteld.

De minimale rand rondom het bodempaneel zorgt voor de afvoer van het overtollige water. En de multifunctionele keukenkraan geeft maar liefst 6 verschillende soorten water. Het bijbehorende meubel biedt ruimte voor uw afwasborstel, afwasmiddel en prullenbak. Ontdek of u deze bijzonder luxe noviteit in uw droomkeuken wilt.

Kom inspiratie opdoen in het SmartDesign center

Sfeervolle leefkeukens

Waar de keuken vroeger vooral functioneel was, is het tegenwoordig het centrum van het huis. Omdat de keuken nu zo’n onderdeel van onze leefruimte is geworden, is er ook meer behoefte aan een slimme keuken. Een keuken die zorgt voor slimme opberg functionaliteiten. En tegelijkertijd ook ruimte biedt voor smaakvolle elementen voor een fijne en sfeervolle plek.

De keuken mag gezien worden. En een slimme keuken zorgt voor een toonbare keuken.

Onzichtbare spoelbak

Voor degene die een zo strak mogelijke keuken willen, is Solitaire de Waterbase een uitkomst. De diepte van de spoelbak is verstelbaar. Daardoor kan de bodem van de spoelbak op gelijke hoogte van het keukenblad komen. Hierop kan bijvoorbeeld een karaf of theepot worden neergezet zodat deze kan worden gevuld. Maar ook een grote zware pan kan gemakkelijk worden schoon geschrobd. Het overtollige water wordt via de smalle gleuf worden afgevoerd.

6-in-1 keukenkraan

De Waterbase biedt ook een multifunctionele kraan die zes verschillende soorten water geeft.

  • plat water op kamertemperatuur
  • gekoeld plat water
  • bruisend water met twee intensiteit-opties
  • klassiek of medium heet water (ca. 80°C)
  • kokend water (100°C)
Solitaire keukenkraan

Intuïtieve bedieningspaneel

Om de Waterbase te bedienen is er een intuïtief bedieningspaneel naast de spoelbak. Deze licht op als hij in gebruik is. Hiermee worden zowel de spoelbak als de keukenkraan bediend.

Compleet meubel

De Solitaire Waterbase is een compleet meubel inclusief high end spoelbak en multifunctionele keukenkraan. Het meubel heeft plaats voor ontsierende attributen op het aanrecht. Denk aan een flacon afwasmiddel maar ook een afwasborstel, theedoeken en sponsen. In de onderste lade is plek voor twee vuilnisbakken.

Een slimme keuken zorgt voor een toonbare keuken.

SmartDesign Keukenstudio

Verbinden met Home Connect app

Tot slot kan de Waterbase worden verbonden met de Home Connect app. Dit geeft aan wanneer het waterfilter moet worden vervangen. Ook kunnen de CO2-cilinders makkelijk via de app worden besteld.

Meer weten over Solitaire de Waterbase?

Bent u nieuwsgierig naar de vernuftige spoelbak van Solitaire de Waterbase? Een complete module voor in uw keuken waarbij de spoelzone op praktische en smaakvolle wijze toegepast. Wilt u weten of dit toepasbaar is in uw droomkeuken? Kom langs in het SmartDesign center en onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het samenstellen van uw keuken.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Waterbase
Stijnie Bakker
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak