Leer koken als een echte chef met AEG

Geschreven op 6 juli 2015 door Martin Boerdam in Inspiratie

Probeer apparaten uit alsof u thuis bent!

Wanneer u het beste uit uw apparaten wilt halen kunt u tijdens een gratis introductie kookworkshop (of een betaalde thema workshop) bij AEG terecht.

AEG Cooking Club

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten.

Tijdens de introductieworkshop krijgt u uitleg over de werking van de AEG combi-stoomoven en inductiekookplaat. Hiermee gaat u zelf een aantal gerechten bereiden die u met de deelnemers gaat proeven.

Martin Boerdam
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.