ATAG innovatieve wokbrander Fusion Volcano

Geschreven door in Inspiratie
14 mei 2015 | Aangepast op: 17 december 2020

ATAG introduceert innovatieve wokbrander "Fusion Volcano" wokbrander: wokken zoals het hoort!

Deze wokbrander houdt de vlam gericht waar die hoort, centraal op de onderzijde van de pan. Deze brander genereert met minder energieverbruik méér hitte, voor een optimale wokbeleving. Dit is uniek in de huidige markt: ook vanuit duurzaamheid en Nederlandse creatief vermogen is dit een fantastisch en onderscheidend product.

ATAG Fusion Volcano

De kern van de brander, de vulkaan, maakt geconcentreerde warmte in het midden van de pan door middel van een speciaal ontworpen gedraaid vlampatroon. De vlam is direct gericht op de pan en dus veel efficiënter dan een brede vlam. De besparing op het gasverbruik is tot 50% in vergelijking met een conventionele wokbrander, waar veel warmte verloren gaat langs de pan.

De brander heeft nog twee functies die de brander zeer veelzijdig maken: je kunt vanuit de binnenvlam schakelen naar een buitenvlam die bijzonder geschikt is voor grote pannen met een platte bodem. De buitenvlam heeft een vermogen van 6.0 kW, de binnenvlam heeft ook nog een extra lage sudder-stand van slechts 0.2 kW, voor bijvoorbeeld het smelten van chocolade.

ATAG wokbrander

De ATAG Fusion Volcano wokbrander heeft drie losse onderdelen die eenvoudig, uitneembaar zijn. Hierdoor is de wokbrander makkelijk te reinigen. Dankzij een handige ring om de draaiknop, kan er eenvoudig tussen de binnen- en buitenvlam geschakeld worden. Met de draaiknop zelf wordt uiterst nauwkeurig de kracht van de vlam geregeld. Met de schakelring is de Fusion Volcano wokbrander ultiem instelbaar voor elk gewenst gebruik.

Kom langs in de showroom en kom meer te weten over dit innovatieve keukenapparaat.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak