ATAG innovatieve wokbrander Fusion Volcano

Geschreven op 14 mei 2015 door Aren Melissant in Inspiratie

ATAG introduceert innovatieve wokbrander "Fusion Volcano" wokbrander: wokken zoals het hoort!

Deze wokbrander houdt de vlam gericht waar die hoort, centraal op de onderzijde van de pan. Deze brander genereert met minder energieverbruik méér hitte, voor een optimale wokbeleving. Dit is uniek in de huidige markt: ook vanuit duurzaamheid en Nederlandse creatief vermogen is dit een fantastisch en onderscheidend product.

ATAG Fusion Volcano

De kern van de brander, de vulkaan, maakt geconcentreerde warmte in het midden van de pan door middel van een speciaal ontworpen gedraaid vlampatroon. De vlam is direct gericht op de pan en dus veel efficiënter dan een brede vlam. De besparing op het gasverbruik is tot 50% in vergelijking met een conventionele wokbrander, waar veel warmte verloren gaat langs de pan.

De brander heeft nog twee functies die de brander zeer veelzijdig maken: je kunt vanuit de binnenvlam schakelen naar een buitenvlam die bijzonder geschikt is voor grote pannen met een platte bodem. De buitenvlam heeft een vermogen van 6.0 kW, de binnenvlam heeft ook nog een extra lage sudder-stand van slechts 0.2 kW, voor bijvoorbeeld het smelten van chocolade.

ATAG wokbrander

De ATAG Fusion Volcano wokbrander heeft drie losse onderdelen die eenvoudig, uitneembaar zijn. Hierdoor is de wokbrander makkelijk te reinigen. Dankzij een handige ring om de draaiknop, kan er eenvoudig tussen de binnen- en buitenvlam geschakeld worden. Met de draaiknop zelf wordt uiterst nauwkeurig de kracht van de vlam geregeld. Met de schakelring is de Fusion Volcano wokbrander ultiem instelbaar voor elk gewenst gebruik.

Kom langs in de showroom en kom meer te weten over dit innovatieve keukenapparaat.

Aren Melissant
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.