Wij nemen afscheid van SieMatic

Geschreven door Raymond van Oorschot in Inspiratie
20 december 2016 | Aangepast op: 19 augustus 2021

Wij hebben afscheid genomen van SieMatic. De visie en richting van SieMatic sluit niet meer volledig aan bij onze waarden. En eerlijk is eerlijk, die keuze is lastig maar nodig geweest. Want wij geven u graag persoonlijk en vooral eerlijk advies. Voor al onze klanten die een SieMatic keuken hebben aangeschaft blijven wij de service leveren zoals u dat van ons gewend bent.

Het Chinese concern Nison heeft een meerderheidsbelang genomen in de Duitse keukenproducent SieMatic.

Qumedia.nl
Bron: Qumedia.nl

next125 vanaf nu bij ons verkrijgbaar

Wat wij belangrijk vinden is om u een breed assortiment van hoogwaardige keukens met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Eerlijk advies, daar draait het voor ons om. De beste producten tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. In onze continue zoektocht naar innovatieve ideeën en onderscheidend vermogen kwamen wij topmerk next125 tegen.

Een solide keukenmerk met de volgende visie heeft:

“Altijd een stap verder. Altijd op zoek naar het optimale. Altijd onderweg naar een nieuwe toekomst. Altijd in de lijn van de Bauhaus-filosofie…"

Next125 Nx500 Safraangeel

De democratisering van design – geweldige vormgeving voor een aantrekkelijke prijs! Wij begaan nieuwe wegen en bouwen keukens, die voldoen aan de hoogste design-eisen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen. Want de plek waar gekookt wordt, is meer. Zij is de afspiegeling van onze leefsituatie, onze behoeften. We zetten ons in voor de regio door middel van verantwoorde productie, het gebruik van recyclebare materialen evenals ook omvangrijke investeringen in innovatieve, milieuvriendelijke en efficiënte doorloop voor een actieve bijdrage aan het beschermen van het milieu. Want kwaliteit betekent voor ons ook levenskwaliteit.

next125 een keukenmerk met allure

Hier kunnen wij van SmartDesign Keukenstudio ons goed in vinden en wij sluiten hier graag bij aan. Onze kernwaarden hebben veel overeenkomsten. Daarnaast is het productieproces van next125 volledig uitgekristalliseerd waardoor alles zo optimaal mogelijk wordt geproduceerd. Er is een enorme focus voor design waar next125 al meerdere prijzen mee in de wacht heeft gesleept. Kortom, een keukenmerk met allure zonder zichzelf uit de markt te prijzen. Daarom hebben wij besloten om next125 aan te bieden als ons ultieme A-merk.

Bekijk onze next125 keukens
Raymond van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak