Theo van der Weijst / Peter Naber

We kwamen bij Keukenstudio Maassluis voor een keuken in ons nieuwe appartement in centrum Rotterdam. Uitstekend begeleid en geïnspireerd door Coen van Gilst. Toen hij van ons hoorde dat we ook een werkhoek in dezelfde ruimte wilden, heeft hij dit gecombineerd met de keuken en tot een prachtig geheel gemaakt. Na oplevering van de woning is de keuken zeer vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Al met al zeer tevreden.

Theo van der Weijst / Peter Naber
Theo van der Weijst / Peter Naber
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.