Robert en Diana de Winter

'Als jullie huis een Opel is, is jullie keuken een Mercedes' riep een vriend enthousiast uit toen hij onze nieuwe keuken zag. Een goede verwoording van hoe wij onze ervaring met Keukenstudio Maassluis beleefd hebben. HET AANKOOPPROCES: Na een gastvrije ontvangst en de eerste afspraak met Coen van Gilst waren we om. Heldere communicatie en samen ontwerpen, dat heeft ons de sociale keuken opgeleverd waar we naar op zoek waren... en misschien zelfs meer. APPPARATUUR: We zijn blij verrast met de Quooker Cube. Bruiswater, gekoeld en gefilterd is bij ons thuis een echte hit. En het gemak van kokend water uit de kraan levert ons veel tijdwinst op. We ontdekken nog steeds nieuwe toepassingen. De apparatuur van ATAG bevalt ons zeer goed. De overstap van gas naar inductie is moeiteloos verlopen. De kick space verwarming wordt nog gemonteerd. Eerder was het apparaat niet leverbaar, maar dat wisten we van tevoren. MONTAGE. In onze hele verbouwing zijn de vakmannen van Keukenstudio Maassluis eruit gesprongen voor wat betreft kennis, meedenken en uitvoering. Onder leiding van Jeroen Vermaat werd heerlijk doorgewerkt. Het ontwerp komt dankzij zijn oog voor detail uitstekend tot zijn recht. Wij zijn zeer tevreden en genieten volop van onze fijne keuken.

Robert en Diana de Winter
Robert en Diana de Winter
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.