Paula en Bianca

Voor een niet standaard oud huis zochten we een keuken die op zou gaan in de ruimte. Een centrale plek in huis waar je niet het gevoel hebt in de keuken te staan. Samen met eerst Lucia en later Coen zijn we tot een waanzinnige inrichting van de ruimte en woonkeuken gekomen, die mooi was op de 3D tekening , maar nog mooier is in het echt. Bijzonder hoe er geluisterd is en onze wens vertaald is in de inrichting van de woonruimte en keuken. Wij zijn trots en heel blij! Van begin tot het eind zijn alle vragen beantwoord, werd er tijd gemaakt om te luisteren. Niet alleen vragen over de keuken, maar ook over kleuren, verlichting en inrichting. Echt een totaalleverancier. Door verder te kijken is keuken een onderdeel geworden van het huis, echt super! Dank jullie wel

Paula en Bianca
Paula en Bianca
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.