Michael & Jennifer

Wij zijn na goede verhalen van vrienden terecht gekomen bij Coen en SmartDesign Keukenstudio. Met de plattegrond van onze woning heeft Coen ons prettig en kundig geholpen, kwam hij met suggesties die out-of-the box waren en dacht ook mee in oplossingen en onze wensen. Hierbij kwam ook de expertise van Coen als interieuradviseur goed van te pas en heeft hij de ruimte van de benedenverdieping voor ons kunnen uittekenen.

Het proces was altijd vriendelijk, goed, geduldig en flexibel. We zijn vaak teruggekomen om kleine en soms ook grote wijzigingen door te voeren in onze keuken, waarbij Coen altijd geduldig en ook eerlijk was en ons ook durfde te 'challengen' op bepaalde keuzes die we wilden doorvoeren. Dit werd als prettig ervaren, omdat we hierdoor echt goed gingen nadenken over bepaalde keuzes.

Levering en montage van de keuken was super, de monteurs werken netjes, zijn kundig en hebben een oog voor detail. Daarnaast is het t.a.v. nazorg prima geregeld, waarbij SmartDesign Keukenstudio altijd bereikbaar en hierin ook denkt in oplossingen.

Al met al zijn wij zeer blij met de keuken en alles eromheen! Nogmaals dank voor je tijd, geduld en kennis Coen! Hierbij Smartdesign Keukenstudio als geheel natuurlijk niet te vergeten!

Michael & Jennifer
Michael & Jennifer
Terug naar overzicht
Maak een afspraak