Kloppenburg / Nieuwstraten

Na 30 jaar samen met een adviseur een nieuwe keuken samengesteld op hetzelfde adres als waar de vorige is besteld . We troffen daar een telg aan uit een familie van interieuradviseurs wat zeker heeft geholpen bij het samenstellen van een keuken die bij onze huisstijl past (Coen van Gilst). Installatie door vakmensen met passie voor het vak en begrip voor het minimaliseren van de overlast voor de klant. Perfect afgewerkt in een jaren 30 huis dat zo scheef is als maar kan. Aanrader.

Kloppenburg / Nieuwstraten

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.