Henk Sint

Het merk next125 wordt in meerdere zaken verkocht maar je vindt niet altijd de smaak en flair voor keuken design als bij Keukenstudio Maassluis. Dit is wat zo bijzonder is aan deze keuken studio. Onze keuken is ontworpen door Raymond Mosselman - tijdloos, stijlvol met oog voor subtiele details. Het hele proces van de eerst afspraak tot aan de afspraak na opleveren is vlekkeloos verlopen. Wij raden iedereen aan om bij Keukenstudio Maassluis hun keuken te kopen - vraag naar Raymond Mosselman!

Henk Sint

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.