H & E

Na een aantal keuken zaken bezocht te hebben terecht gekomen bij "Keukenstudio Maassluis". Nu voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Dit omdat nog wij nog altijd tevreden zijn met onze huidige keuken en de kwaliteit en prijs verhouding.
Net zoals de eerste keer wederom uitstekend geholpen door Coen van Gilst bij het ontwerpen en uitdenken van onze toekomstige keuken. Wat ons weer opviel was het geduld en het "out of the box" meedenken om zo tot een prachtig resultaat te komen qua ontwerp. Meerdere keren een afspraak gehad om ons ontwerp bij te stellen en te fine-tunen. Dit allemaal zonder druk tot aankoop van een keuken in tegenstelling tot andere keukenzaken. Uiteindelijk keurig binnen ons budget kunnen blijven. De keuken moet nog geplaatst gaan worden in ons toekomstige nieuwbouwhuis in "Wilgenrijk" maar we zijn er van overtuigd dat dit wederom keurig zal gebeuren. Keukenstudio Maassluis werkt namelijk met eigen monteurs zodat je er van overtuigd kan zijn dat de kwaliteit van plaatsen en de voorzichtigheid waarmee dit gebeurt gewaarborgd is. Dit in tegenstelling tot andere keukenzaken waar men externe monteurs gebruikt met als gevolg dat je van te voren niet weet wie er komen gaat en wat zijn vakbekwaamheid is met betrekking tot het plaatsen van de keuken. Wij raden iedereen keukenstudio Maassluis aan, geen druk, houden zich aan hun woord, gewoon een prima zaak om een prachtige keuken te kopen voor een keurige eerlijke prijs!

Aanvulling ontvangen 27 november 2017: Wij spreken over een plaatsing van de eerste keuken en de aankoop van de tweede keuken.

H & E

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak