G. Hebels en M. Durenkamp

In maart 2018 is onze nieuwe keuken (Next-125) geïnstalleerd. Via Interieurstudio de Spits in Rotterdam (Ewoud van der Weyden) hadden we de naam Coen van Gilst van SmartDesign Keukenstudio doorgekregen. Na afspraak kwam Coen bij ons thuis om te inventariseren wat onze wensen en mogelijkheden waren. Zo wilden we graag meer daglicht in de keuken, een lichte keuken, juiste aanrechthoogte en afvalbak en koelkast op hoogte. Daarna werden er verschillende gesprekken gepland. Hierbij werd voldoende tijd genomen om mogelijkheden van indeling en materiaalkeuzes te vergelijken. We hebben hierbij nooit het gevoel gehad dat er druk op ons werd uitgeoefend. In de tussenliggende tijd hebben we ook vele toonzalen en fabrieken bezocht om zo goed mogelijk keuzes te kunnen maken. Begin maart begonnen de monteurs Martin en Gino op kundige wijze met het demonteren van de oude keuken, het verwijderen van een muurtje en verdere voorbereidende werkzaamheden. Een week later kwam de nieuwe keuken, die professioneel door Jeroen, Gino, Ed en Martin werd geïnstalleerd. Jeroen heeft zelfs zijn creativiteit kunnen gebruiken door in overleg in de ruimte boven de afzuigkap 2 kastjes met legplanken te maken. We hebben het als heel prettig ervaren dat alle werkzaamheden in één hand werden uitgevoerd. De groep monteurs is deels in dienst van SmartDesign Keukenstudio, deels als zzp-er al jaren werkzaam bij het bedrijf. We hebben altijd het vertrouwen gehad dat het allemaal wel goed zou komen. Zeer prettig was dat we voor de nazorg één aanspreekpunt hadden. Voor een vraag of probleem hoefde je alleen maar contact te hebben met Robert van Oorschot, dan werd alles perfect opgelost. Zeer klantvriendelijk! We willen iedereen van Keukenstudio Maasluis bedanken voor hun betrokkenheid, bruikbare tips, inzet en deskundigheid.

G. Hebels en M. Durenkamp
G. Hebels en M. Durenkamp
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.