Fam. Goedendorp

Wij hebben een keuken gekocht. Wij hebben onze wensen doorgegeven en aan de hand hiervan is er een mooi ontwerp gemaakt wat op een paar kleine details gelijk naar onze wens was. Alles met korte lijntjes zodat de plaatsing voorspoedig verliep.
doordat wij in een oud huis wonen en alles scheef is hebben we na plaatsing nog wat materialen bij besteld. ook dit was goed op kleur en snel geleverd. Ze hebben voor het gehele proces de tijd genomen om een goed product af te leveren. wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken.

Fam. Goedendorp

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.