Dick Kremer

Wij hebben Keukenstudio Maassluis in ons huis uit 1910 een keuken laten zetten in Scandinavische stijl. Het proces van verkoop, installatie en nazorg was geheel naar onze wens. De transparante werkwijze (direct duidelijkheid over de prijs) en het meedenken in mogelijkheden in het proces van aankoop was heel prettig. Niet opdringering, en rekening houdend met ons budget. We werden vakkundig geadviseerd door de heer André Sas. Afspraken over levering en installatie werden nagekomen en het resultaat is dan ook helemaal top. Van harte aanbevolen!

Dick Kremer
Dick Kremer
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.