Caroline

Ik ben erg blij geworden van Keukenstudio Maassluis. In de showroom staan veel mooie en diverse keukens. Er wordt meegedacht en geadviseerd in plaats van gepusht, het budget wordt bewaakt, de keuken wordt ingemeten ook al woon je 100 km verder op, de montage gaat snel en professioneel. Ik ben nog iedere dag blij met mijn extra diepe aanrecht. Ik zou keukenstudio Maassluis bij iedereen aanraden.

Caroline

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.