Wilgenrijk

Nieuwbouwproject Rotterdam

Tussen Rotterdam, Den Haag, dichtbij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland ligt Wilgenrijk. Een nieuw groen, waterrijk, landelijk en bovenal rustig gebied. Wie hier komt wonen houdt van een kalme en ontspannen manier van leven.

Natuurrijke omgeving​

Een van de bijzondere aspecten aan Wilgenrijk is - in tegenstelling tot andere nieuwbouwprojecten - dat er veel aandacht voor de inrichting van de buitenruimte is. Wilgenrijk kenmerkt zich door de groene en boomrijke omgeving waardoor u zich er al snel thuis voelt.

Kies uw aannemer

Het principe van nieuwbouw is voor Wilgenrijk ook net even anders dan normaal. Diverse aannemers zoals van Mierlo, van Leent Bouwbedrijf en Heijmans kunnen worden benaderd voor het realiseren van uw droomhuis, het betreft dus geen vaste aannemer. De ontwerpfilosofie ‘de Maassluise School’ wordt gehanteerd voor alle elementen en geeft principes en inspiratie voor architectuur en landschap om het met elkaar in harmonie te brengen. Kijk voor meer informatie op de website van Wilgenrijk.

Kies uw keuken

Bij de aankoop van een woning zijn veel keuzes gemoeid, zo ook uw keuken. SmartDesign Keukenstudio kan u helpen om inzicht te geven in uw mogelijke droomkeuken middels 3D-tekeningen. Zo krijgt u beeld bij uw woning en welk type keuken hier mooi in kan passen.

Wij adviseren u graag en gaan aan de slag met een installatietekening zodat uw aannemer het voorbereidende werk kan verrichten, denk bijvoorbeeld aan het juist aanleggen van de leidingen. Bekijk een deel van onze keuken-collectie.

Wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom binnenkort langs voor een bezoek aan onze toonzaal.

Bekijk onze keukencollectie

Keukencollectie
Maak een afspraak