Waterfront Brielle

Waterfront Brielle sfeervol wonen aan het water

Op een prachtige locatie in Meeuwenoord in Brielle ontwikkelt Holdon Real Estate het riante woningbouwproject Waterfront Brielle. Het plan kenmerkt zich door de ruime opzet, de mooie architectuur en het gebruik van hoogwaardige materialen.

​Wonen in Waterfront Brielle

Het plan bestaat uit 70 woningen, gelegen aan een eigen jachthaven met uitzicht op het water en de vestingstad Brielle. Het omvat een vijftal woningtypes:

  • 6 terras(haven)woningen
  • 8 watervilla's
  • 24 havenappartementen waaronder 6 penthouses
  • 26 landappartementen waaronder 3 penthouses
  • 6 landmarkwoningen waaronder 2 penthouses

Het totale plan heeft ca. 130 parkeerplaatsen. De watervilla's en de terras(haven)woningen hebben de beschikking over 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage. De woningen kenmerken zich door de hoogwaardige afwerking en het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen.

Brielle

Brielle is een bekende vestingstad waarvan wallen, grachten, binnenhavens en buitenhaven nog geheel intact zijn. Ze laten - samen met de historische binnenstad - zien hoe uit een middeleeuwse handelsstad rond 1713, een strategisch gelegen vesting ontstond. Het is ook nu nog één van de best bewaarde vestingen van Nederland. Het centrum van Brielle ademt nog altijd de sfeer van vervlogen tijden. Op een zeer kleine oppervlakte bevinden zich bijna 400 monumenten. Achter de vele historische geveltjes gaan leuke winkeltjes, restaurantjes en gezellige horecagelegenheden schuil. De Sint-Catharijnekerk, met een toren van vijftig meter hoog, is tot ver in de omtrek te zien en biedt een spectaculair uitzicht op de Brielse Vestingster. Brielle ligt aan het Brielse Meer op het eiland Voorne, één van de Zuid-Hollandse Eilanden. De laatste jaren uitstekend ontsloten door de Thomassentunnel en de Spijkenisserbrug. De fietspaden langs de oever van de Brielse Maas vormen een ideale uitvalsbasis voor tochtjes door de oude polders die het vestingstadje omzomen. Er is een verhoudingsgewijs groot voorzieningenniveau voor een gemeente met 'maar' 16.000 inwoners. Er is een kantongerecht, een bibliotheek, een theater, een streekarchief, een museum en ga zo maar door. Het water in en rond Brielle is speciaal ingericht voor de watersporter. Er zijn aanlegsteigers die van alle moderne faciliteiten zijn voorzien. De haven, waarin tot ver na de middeleeuwen vissersbootjes en koopvaardijschepen lagen, is nu een ankerplaats voor pleziervaartuigen. Start bouw ca. eind 2009. Prijzen vanaf € 200.000,- v.o.n. tot € 555.000,- v.o.n.

Kies uw keuken

Bij de aankoop van een woning zijn veel keuzes gemoeid, zo ook uw keuken. SmartDesign Keukenstudio kan u helpen om inzicht te geven in uw mogelijke droomkeuken middels 3D-tekeningen. Zo krijgt u beeld bij uw woning en welk type keuken hier mooi in kan passen.

Wij adviseren u graag en gaan aan de slag met een installatietekening zodat uw aannemer het voorbereidende werk kan verrichten, denk bijvoorbeeld aan het juist aanleggen van de leidingen. Bekijk een deel van onze keuken-collectie.

Wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom binnenkort langs voor een bezoek aan onze toonzaal.

Bekijk onze keukencollectie

Keukencollectie
Maak een afspraak