Uptown Rotterdam

Nieuwbouw Woontoren

Nieuwbouwproject Uptown Woontoren Rotterdam

In het centrum aan de Wijnhaven van Rotterdam wordt een nieuwbouwproject gestart, Uptown Woontoren Rotterdam.

Wonen in Uptown Rotterdam

Up:town wordt een 107 meter hoge woontoren en bestaat uit 175 appartementen, verdeeld over 33 woonlagen. Voorzien van commerciële ruimte en parkeerplaatsen. Kwartaal 1 2017 is de ontwikkelaar gestart met de bouw.

Wijnhaveneiland

Het Wijnhaveneiland heeft een centrale plek in Rotterdam. Er wordt hard gewerkt om dit gebied aantrekkelijk te maken voor de Rotterdammer en daar gaat Uptown aan bijdragen. Het mengen van de functies wonen, werken, winkelen en uitgaan zorgen voor een verdichting en socialisering van het Wijnhaveneiland.

Kies uw keuken

Bij SmartDesign Keukenstudio kunt u terecht voor een uitgebreide keukencollectie. Van landelijk tot klassiek en van modern tot exclusief. Kom langs in onze toonzaal of maak direct vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.