Park Zestienhoven

Nieuwbouwproject Rotterdam

Tussen Rotterdam The Hague Airport en het centrum van Rotterdam ligt de nieuwbouwwijk Park Zestienhoven. Zoals de naam al doet vermoeden is het eerder een park met woningen dan een traditionele wijk. De huizen worden omringd door groen en water waardoor dit nu al een geliefd plekje in Rotterdam is.

​Wonen in Park Zestienhoven

Bent u op zoek naar een huis in de omgeving van Rotterdam, vlakbij de stad zonder alle drukte? Park Zestienhoven biedt een natuurrijke leefomgeving die bestaat uit zes deelgebieden, namelijk: Vijverbuurt, Bovenbeek, Rietzoom, Reijsendaal, Hof van Maasdam en de Buitenplaats. Elk deelgebied heeft zo zijn eigen kenmerken.

Naast de diverse projecten die worden ontwikkeld is het ook mogelijk om een kavel te kopen of om gezamenlijk een kavel te kopen middels Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Zo is er voor bijna ieder wat wils in deze wijk.

Kijk voor meer informatie op de website van Park Zestienhoven.

Kies uw keuken

Bij de aankoop van een woning zijn veel keuzes gemoeid, zo ook uw keuken. SmartDesign Keukenstudio kan u helpen om inzicht te geven in uw mogelijke droomkeuken middels 3D-tekeningen. Zo krijgt u beeld bij uw woning en of uw droomkeuken goed in de ruimte past.

Wij adviseren u graag en gaan aan de slag met een installatietekening zodat uw aannemer het voorbereidende werk kan verrichten, denk bijvoorbeeld aan het juist aanleggen van de leidingen. Bekijk een deel van onze keuken-collectie.

Wilt u graag meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons of kom binnenkort langs voor een bezoek aan onze toonzaal.

Maak een afspraak