CasaNova

Rotterdam Wijnhaven

Heeft u zich ingeschreven voor een appartement van het prestigieuze CasaNova in Rotterdam? Een nieuw project in de Wijnhaven van Rotterdam.

Bij zo’n luxueus appartement hoort een bijbehorende keuken. Ontdek de mogelijkheden voor uw appartement bij ons in Maassluis.

Nieuwe keuken Rotterdam

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Onze keukenstudio ligt vlakbij Rotterdam en biedt voldoende parkeergelegenheid. Onze ruime toonzaal is gevuld met uiteenlopende showroomkeukens zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken. Samen met een van onze keukenadviseurs stelt u uw droomkeuken samen in een passend keukenontwerp.

Luxe keuken CasaNova

Van luxe keuken tot eenvoudige stijlvolle keuken. Bij ons kunt u terecht voor uw keuken in uw nieuwe woning in CasaNova. Wilt u meer weten? Kom binnenkort een bezoek brengen aan onze toonzaal. Wilt u graag tijd reserveren zodat wij uw wensen kunnen bespreken? Maak dan een afspraak via onze website.

Maak vrijblijvend een afspraak

Klantenervaringen

Ontdek de klantervaringen van mensen die u voorgingen.

Klantervaringen
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.