Hollands Maatwerk

Hollands Maatwerk

Exclusieve handgemaakte keukens

Unieke op maat gemaakte keukens

Handgemaakte keukens hebben een bijzondere en unieke look. Handgemaakte keukens worden helemaal op maat gemaakt zodat de keuken aan al uw wensen voldoet. Door de veelzijdige keuze uit materiaalsoorten voor uw keukenblad of keukenkastjes, kunt u uw keuken volledig aanpassen aan uw interieur. Wij noemen het Hollands Maatwerk maar deze keukens worden op ambachtelijke wijze vervaardigt. Hollands Maatwerk is daarom ook geen merk maar een benaming voor deze exclusieve type keukens.

Hollands Maatwerk

Er zijn veel aanbieders van “op maat gemaakte keukens”, maar er zijn slechts weinig partijen die zich echt specialist mogen noemen. Dit komt door het gebrek aan ervaring en kennis. Elke keuken is immers anders. Het is dan ook belangrijk dat er een goed persoonlijk advies wordt gegeven.

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken

SmartDesign Keukenstudio helpt u dan ook graag bij het samenstellen van uw op maat gemaakte keuken. Wij begeleiden en leveren al jaren de meest exclusieve keukenprojecten. SmartDesign Keukenstudio beperkt zich ook niet tot het aanbieden van een beperkt aantal leveranciers. Wij zijn er om samen met u uw droomkeuken te realiseren.

Exclusieve materialen voor uw op maat gemaakte keuken

Tegenwoordig zijn de materiaalmogelijkheden voor een op maat gemaakte keuken vrijwel eindeloos. Maar doordat de keuze zo enorm groot is, is het ook moeilijk geworden om te bepalen wat nu wel en niet verstandig is voor uw keuken. De adviseurs van SmartDesign Keukenstudio zijn al jaren actief als keukenspecialist en kunnen u precies vertellen wat de voordelen, maar ook wat de nadelen van de materialen zijn. Zo weet u zeker dat u jaren vooruit kunt met uw op maat gemaakte keuken.

Meer weten over op maat gemaakte keukens?

Komt u gerust eens langs in onze toonzaal aan de Mozartlaan 334 in Maassluis. Wij hopen u dan te kunnen inspireren tot het ontwerpen van een op maat gemaakte keuken. Neem eventueel ook een kijkje in onze Hollands Maatwerk Keukencollectie.

Hollands Maatwerk Keukencollectie.
Maak een afspraak