Zwarte Marmeren Keuken

next125 NX 960

Keukenspecificaties

  • Inductie kookplaat
  • Stoomoven
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Paneelsysteem achterwand
  • Tip-on voor greeploze fronten
Prijs getoonde opstelling:
€ 59.205,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Zwart Marmer Keuken

Een schitterend statement in uw woning, deze next125 NX 960 uitvoering. De keuken is gemaakt van keramiek fronten in marmer dessin. Dit in combinatie met het warme notenhout geeft een ongekende sfeer aan deze keuken. Door de gemarmerde fronten en achterwand krijgt deze keuken een bijzonder exclusieve uitstraling.

De kooktafel loopt volledig door in dezelfde stijl en is uitgerust met strakke kookplaat. De slim verwerkte led-verlichting maakt deze keuken en de handige paneelsysteem achterwand maken deze keuken af.

Zwarte keuken met houten blad

Deze zwarte keuken met houten blad benadrukt het karakter op een degelijke wijze. Het notenhout werkblad maakt de keuken vriendelijk.

next125 NX 960 keuken

Werkblad: Notenhout

Apparatuur: uitgebreide set apparaten van Gaggenau

Front design: NX 960 Keramiek Marmer Nero Imitatie.
Gecombineerd met Noten natuur.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Zwarte Marmeren Keuken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.