Miele H 6461 BPX Grijs

Greeploze oven

Apparatuur

!Let op: dit betreft demo apparatuur. Dit betekent dat er geen tot soms beperkte garantie zit op de apparatuur. Uiteraard verkopen we enkel apparatuur dat nog volledig naar behoren werkt.
  • Meegeleverde accessoires:
  • Universele bakplaat met PerfectClean
  • Bak- en braadrooster PyroFit
  • Bakplaat met PerfectClean
Aanbieding
Van € 2.399 voor
€ 999,-
Maak een afspraak

Miele hetelucht oven pyrolyse

In de aanbieding!
Greeploze Miele H 6461 BPX hetelucht oven pyrolyse met intuïtieve Touch-bediening en functie Professional voor perfecte resultaten. Touch2Open. Deze luxe oven mag het SmartDesign center verlaten voor een heel aantrekkelijke prijs.

Een designkeuken wordt een sterrenkeuken met deze uitzonderlijk presterende oven.
Geniet u binnenkort van een luxe Miele oven in uw keuken?

Merk Miele
Typenummer H 6164 BPX
Aansluitwaarde 3,70 kW
Inbouwmaten HxBxD (cm) 59,6 x 59,5 x 56,80
Kleur Grafietgrijs
Enegrieklasse A+

Productinformatie en garantie

Greeploze oven met intuïtieve Touch-bediening en functie Professional voor perfecte resultaten. - greeploos keukenontwerp en eenvoudige deuropening - TFT-tekstdisplay met Touch-bediening - Optimale bak- en braadresultaten - Zeer eenvoudig de beste resultaten - Eenvoudig schoon te maken Touch2Open Eenvoudig en elegant: met Touch2Open kunnen ArtLine-apparaten gemakkelijk met een sensortoets worden geopend. DirectSensor De gewenste functie links van de TFT-display wordt door een druk op de toets geactiveerd. Het Touch-element rechts van het display dient voor de navigatie door de verschillende functies. Functie Professional Beter braden en bakken: de toevoeging van vocht zorgt voor ongeëvenaard luchtig deeg en een lekker bruin korstje. Pyrolyse-zelfreiniging Eenvoudig schoon te maken: Automatische zelfreiniging op hoge temperatuur van de vuil geworden bereidingsruimte.

De oven is van juni 2019, daarmee is de garantie op het apparaat vervallen. Het gaat om een gebruikt demo-apparaat zonder garantie. Het apparaat werkt nog helemaal naar behoren en is nu zeer aantrekkelijk geprijsd.

Afhalen

De oven wordt aangeboden voor deze kleine prijs en dient door uzelf afgehaald te worden in het SmartDesign center.

Heeft u interesse in deze oven? Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center of neem contact met ons op.

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze Miele H 6461 BPX Grijs?
Maak een afspraak