Keller Paddington Pearl

Landelijke keuken met karakteristieke designkenmerken

Keukenspecificaties

  • Fornuis
  • Afzuigschouw
  • RVS achterwand
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Natuurstenen werkblad
  • Natuurstenen achterwand
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Led-verlichting
Prijs getoonde opstelling:
€ 12.051,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Omschrijving keuken

De U-opstelling van deze landelijke keuken met zijn karakteristieke designkenmerken in Engelse stijl biedt alle ruimte voor optimaal kookplezier.

De kleur Pearl Grey zorgt samen met het natuurstenen werkblad voor een zeer gedistingeerde uitstraling. Het design van de fronten is consequent doorgetrokken tot in de details, zoals een hoge mengkraan en hoekige grepen. En zowel de ronde kastdeuren als het vrijstaande brede fornuis geven het geheel een extra Britse ‘touch’. Klassiek anno nu: een combinatie met toekomst.

Persoonlijk maatwerk tot in de details

Op basis van een slim keukenprogramma, jarenlange kennis en ervaring weet Keller invulling te geven aan zelfs de meest uitgesproken klantwensen. 
Met 340 mm diepe bovenkasten biedt Keller meer opbergruimte in je keuken.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Paddington Pearl keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.