Keller Marino Basalt

Open eilandopstelling met karakter

Keukenspecificaties

  • Compleet met gaskookplaat
  • Afzuigschouw
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Oven
  • Werkbladen
  • Spoelbak
  • Achterwand
  • Keukenkraan
Prijs getoonde opstelling:
€ 6.443,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Omschrijving keuken

Aan niets valt te zien dat het hier om een projectkeuken gaat. Deze open eilandopstelling heeft een uitgesproken modern karakter door het ‘zwevende’ barblad, dat een mooie verbinding vormt met de woonkamer.

Het witte werkblad heeft een minimale overstek en laat zich gemakkelijk combineren met elke gewenste kleur voor het kook- en spoelgedeelte. De brede wandschouw, de verzonken spoelbak en de afgeronde grepen onderstrepen de eigentijdse look & feel van deze verrassend betaalbare keuken

Kwaliteit en betaalbaar design voor huurders en kopers

Al ruim 75 jaar ontwikkelt Keller keukens voor de projectmarkt, in nauwe samenwerking met woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Onze aanrechtkasten hebben standaard een waterwerende aluminium bodemplaat voor meer stevigheid.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Marino Basalt keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.