Keller Magnolia & Rustiek Eiken

Keller Cascada

Keukenspecificaties

  • Gaskookplaat
  • Oven
  • Afzuigkap
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
Prijs getoonde opstelling:
€ 11.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Landelijke warm grijze Keller keuken

Een fijne combinatie van hout met wit en grijze tinten. Dat is de Keller Cascada keuken, uitgevoerd in Magnolia en Rustiek eiken. De beeldige wandtegels en bijpassende tint op de muur geven het een landelijke sfeer.

De keukenkasten zijn uitgevoerd in kunststof in een landelijk kadermodel. Het kunststof aanrecht is 32 mm dik en heeft een betonlook. De L-opstelling brengt een ruimtelijk gevoel in deze keuken.

Keller Cascada Magnolia

Werkblad: 32 mm dik betonlook kunststof keukenblad

Apparatuur: Complete set keukenapparatuur

Front design: Kunststof in landelijk kadermodel

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Magnolia & Rustiek Eiken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.