Keller Keuken Ruw Eiken

Elba & Crystal

Keukenspecificaties

  • Fornuis
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Mengkraan
  • Steenlook Kunststof Keukenblad
  • Olijfgroene gelakte fronten
Prijs getoonde opstelling:
€ 10.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Keller Keuken Urban Jungle

Deze Keller Keuken is een combinatie van Keller Elba & Keller Crystal. De keuken heeft een urban jungle uitstraling door de olijfgroene eiken fronten, de tegels op de achterwand en planten. Buiten wordt naar binnen gehaald met deze verfijnde materialen en kleuren. De olijfgroen gelakte kasten in combinatie met een steenlook aanrechtblad geeft deze keuken een stoere touch. Met de hoge kastenwand heeft u voldoende opbergruimte en het robuuste fornuis zorgt direct voor een goede sfeer in uw huis.

Keller Keuken Ruw Eiken

Werkblad: Steenlook Kunststof Keukenblad

Apparatuur: complete set inbouwapparatuur

Front design: Houtrepro Fronten in olijfgroen

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Keuken Ruw Eiken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.