Keller Keuken Bohemian

Zuylen & Bredevoort

Keukenspecificaties

  • Gaskookpitten
  • Koelvriescombinatie
  • Combi-oven
  • Vaatwasser
  • Geïntegreerde afzuigkap
  • Spoelbak
  • Mengkraan
  • Natuurstenen Keukenblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 17.499,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Keller Keuken Zuylen & Bredevoort

Deze Keller Keuken is een combinatie van Keller Zuylen & Keller Bredevoort. Hier ziet u een voorbeeld van keuken die een compleet andere uitstraling krijgt als er kunst wordt toegevoegd. Zoals in dit voorbeeld de Bohemian stijl door het kleurrijke bloemenbehang. Durft stijlen, materialen en kleuren te combineren.

De Keller Zuylen & Bredevoort keuken is een combinatie van gelakt houten kaderdeuren en gegroefde fineer deuren in grijze structuurlak. Het aanrechtrecht en de spatranden zijn van donker natuursteen. Robuuste grepen en de schouw geven dat landelijke karakter aan deze keuken.

Keller Keuken Bohemian

Werkblad: Natuurstenen keukenblad

Apparatuur: complete set inbouwapparatuur

Front design: Gelakt houten kaderdeur en fineerdeur in grijze NCS structuurlak

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Keuken Bohemian keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.