Keller Keuken Antraciet & Naaldhout

GL3000 & Cascada

Keukenspecificaties

  • Stoomoven
  • Magnetron
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Kokend waterkraan
  • Keramiek Keukenblad
  • Houtlook Kaderdeur met grepen
  • Greeploze ultramat eilandfronten
Prijs getoonde opstelling:
€ 29.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Keller Keuken Antraciet & Naaldhout

De Keller Keuken Antraciet & Naaldhout is een moderne keuken. Haal buiten naar binnen met deze verfijnde materialen en kleuren. De planten en kruidentuin versterken het natuurlijke effect. De houten fronten gecombineerd met het ultramatte keukenfront in het eiland maakt deze keuken tot een eyecatcher. De keukenfronten bestaan uit een klassiek kaderfront in houtlook, gecombineerd met het ultramatte antracietkleurige en greeploze front in het eiland. Het aanrechtblad is keramiek en geeft een luxueuze uitstraling aan deze keuken. Met de hoge kastenwand heeft u voldoende opbergruimte en het gedeeltelijke kookeiland zorgt een goede sfeer in uw huis.

Moderne Keller Keuken Cascada GL3000

Werkblad: Keramiek Keukenblad

Apparatuur: luxe inbouwapparatuur

Front design: Ultramatte Kunststof Fronten & Klassiek kaderfront in Houtlook

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Keuken Antraciet & Naaldhout keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.