Keller Irvine Basalt

Keller in donkere structuurlak

Keukenspecificaties

  • Gaskookplaat
  • Oven
  • Afzuigkap
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
Prijs getoonde opstelling:
€ 13.499,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Donkere landelijke keuken

Deze donkere landelijke keuken genaamd Keller Irvine is uitgevoerd in een Basalt Zijdeglanslak. De landelijke keuken met een moderne touch brengt sfeer in huis. De speelse L-opstelling creëert een gezellig hoekje tijdens het koken met uw gasten aan de bar.

De fronten bestaan uit een houtstructuur kunststof met zijdeglans gelakt. Het aanrecht is een houtlook kunststof werkblad. Geef de keuken iets extra's door te werken met Delfts blauw zoals de accessoires aan de muur.

Keller Irvine Basalt

Werkblad: Houtlook kunststof werkblad

Apparatuur: uitgebreide set keukenapparatuur

Front design: Houtstructuur kunststof, zijdeglans gelakt

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Irvine Basalt keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.