Keller Elba Washed Oak

Modern-klassieke eilandkeuken

Keukenspecificaties

  • Kookplaat
  • Eilandschouw
  • Koelvriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Combi-magnetron
  • Oven
  • Werkblad
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Led-verlichting
Prijs getoonde opstelling:
€ 10.975,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Omschrijving keuken

Deze rustig getinte modern-klassieke eilandkeuken is tot in de kleinste details doordacht en verrassend.

De fronten met houtnerf structuur en het Washed Oak werkblad zorgen voor een natuurlijke uitstraling, die haast onmerkbaar versmelt met de rest van het interieur en daarmee een fraaie eenheid vormt. Onder het eilandblok is een creatief opengewerkte ruimte, bijvoorbeeld voor gezellige spullen en kookboeken. Een andere trend is de halfhoge apparatenwand en de eigentijdse koof-nisbouw. Maar let ook eens op de 5 cm dikke stollen, de dubbele planken met onderverlichting, de kraan met vaatdouche en de origineel gelaste grepen.

Let op: inclusief design wandmeubel

FSC®-kwaliteit

Keller was als eerste keukenfabriek in Nederland FSC-gecertificeerd. Als je oog hebt voor het milieu en een FSC-gecertificeerde keuken wilt, kan dat zelfs zonder meerprijs.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Elba Washed Oak keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.