Industriële keuken

SmartSelect Targa

Showroomkeuken

Keukenspecificaties

!

Deze keuken kan beperkt op maat samengesteld worden en wordt verkocht zoals getoond in onze winkel. Deze keuken kan sporen van gebruik bevatten en bevat de volgende apparatuur:

  • 90 cm brede oven
  • Inductie kookplaat
  • Afzuigkap
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Mengkraan
  • Keramiek keukenblad
Toonzaal aanbieding
€ 0,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Staallook keuken

Deze keuken is verkocht!

Een staallook keuken in uw moderne huis? Deze industriële keuken van ons huismerk SmartSelect is greeploos en voorzien van prachtig donkere staallook fronten. De doorlopende komgreep met daarin verwerkt LED-verlichting geeft de keuken een bijzondere uitstraling.

Het keukenblad en de achterwand zijn van keramiek, uitgevoerd in de warme kleur Rocher Noir. De keukenkraan, zeeppomp en spoelbak zijn toegepast in gun-metal uitvoering waardoor het één geheel vormt met de rest van de keuken.

Siemens oven - 90 cm breed

De extra brede oven van Siemens is dé eyecatcher. Deze oven is 90 cm breed en 60 cm hoog en heeft een inhoud van maar liefst 112 liter. Uiteraard is de keuken verder voorzien van een koelvriescombinatie, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Schüller is het huismerk van SmartDesign Keukenstudio. Dit noemen wij SmartSelect, de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw keuken.

SmartSelect Targa

Werkblad: Keramiek keukenblad en achterwand

Apparatuur: complete set keukenapparaten

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze Industriële keuken keuken?
Maak een afspraak