Slimme inventarisatie van uw keukenwensen

Geschreven op 7 april 2020 door Enno Grinn in Inspiratie

U bent op het punt aangekomen dat u graag in gesprek wilt met een keukenspecialist. U heeft volop inspiratie opgedaan en u heeft ideeën voor de keukenstijl en de gewenste keukenapparatuur. En ook heeft u een beeld van de keukenopstelling voor ogen.

Nu wilt u graag uw voorkeuren delen met een slimme keukenadviseur die u op een efficiënte manier helpt bij het realiseren van uw keukenontwerp. Iemand die u zelfs kan verrassen of kritisch kan zijn op het keukenontwerp, om tot een zeer functionele en smaakvolle keuken te komen.

Slimme inventarisatie van uw keukenwensen is het halve voorwerk

Efficiënte keukenwensen inventarisatie

Waarschijnlijk heeft u al een goed beeld voor de invulling van uw keuken. En/of u bent er simpelweg van overtuigd dat u kiest voor een slimme keuken van SmartDesign Keukenstudio. Neem dan contact met ons op.

Na een kort telefonisch overleg, bieden wij u een efficiënte manier om uw keukenwensen met ons te delen. Middels een online keuken inventarisatie formulier vragen wij u heel gericht naar uw voorkeuren. Dit formulier kunt u - waar en wanneer u wilt - eenvoudig invullen. Zodra wij dit retour hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Op basis van deze inventarisatie doen wij u een voorstel dat bestaat uit een eerste keukenontwerp met bijbehorende berekening.

Heeft u interesse om op een tijdsbesparende manier uw droomkeuken te realiseren?

Neem contact op

Moodboard delen

Bent u goed voorbereid? Dan kunt u ons en uzelf een plezier doen! Als u namelijk van te voren een moodboard maakt op uw Pinterest account en dit deelt met de keukenontwerper, krijgt hij een goed idee van uw wensen. De vele pins die het social media platform rijk is bieden veel inspiratie voor uw keuken. Door uw favoriete pins te verzamelen op uw bord en de spelregels te hanteren van Pin uw droomkeuken, krijgt u bij aankoop van uw keuken bij SmartDesign Keukenstudio een prachtige OFYR Tabl’O cadeau.

Alleen het slimme keukenontwerp?

Wilt u nog even nadenken over uw keuze, maar bent u wel erg enthousiast over het keukenontwerp? Weet dan dat u ervoor kunt kiezen om enkel het keukenontwerp te kopen. Ook is het mogelijk om een installatietekening te laten maken zodat u precies weet hoe alle elektriciteit en leidingwerk moet worden voorbereid, voordat de keuken kan worden geplaatst.

Wilt u aan de slag met een slimme keukeninventarisatie?

Kortom, wij denken met u mee bij het realiseren van uw droomkeuken. Ons vakkundige team staat voor u klaar en begeleidt u bij het gehele proces: van aankoop tot oplevering van uw smaakvolle keuken.

Neem contact op
Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak