Maatregelen i.v.m. coronavirus

Geschreven op 16 maart 2020 door Enno Grinn in Event

Geachte bezoeker,

Op zondag 15 maart 2020 zijn door de overheid nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij hebben onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven.

Wij hebben onze werkwijze aangepast:

SmartDesign center:

 • Ons SmartDesign center is vooralsnog alleen nog op afspraak geopend.

o N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

o Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

o Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

o Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-59 20 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

o U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

 • Vóór u een afspraak met één van onze medewerkers maakt, zal deze u vragen of u in het geheel geen ziekteverschijnselen heeft. Wij verzoeken u dringend bij enige twijfel geen afspraak te maken.
 • Mocht tijdens uw bezoek geconstateerd worden dat u ziekteverschijnselen heeft, dan zal de medewerker de afspraak onmiddellijk beëindigen en een nieuwe afspraak op latere termijn maken.
 • Tijdens uw bezoek zullen wij u vragen afstand te bewaren.
 • (Kleine) kinderen zijn zich minder bewust van hun persoonlijke hygiëne en kunnen zodoende gemakkelijker verspreiden. Heeft u een afspraak, kom dan s.v.p. zonder uw kinderen.
 • Ons SmartDesign center wordt momenteel dagelijks extra goed gereinigd, waarbij de focus thans volledig ligt op hygiëne i.p.v. esthetiek.

Montage:

 • Wij begrijpen uw enthousiasme als uw keuken gemonteerd wordt. Maar bewaar s.v.p. afstand tot de monteur.
 • Onze werkvoorbereider zal u vragen of u enige ziekteverschijnselen heeft. Wij verzoeken u dringend bij enige twijfel geen afspraak te maken.
 • Indien onze monteurs bij u ter plaatste ziekteverschijnselen menen te herkennen, dan zullen zij de werkzaamheden onmiddellijk afbreken en vertrekken. De werkvoorbereider zal dan contact met u opnemen om op latere termijn een nieuwe afspraak in te plannen.
 • Niet urgente service-bezoeken zullen tot nadere orde uitgesteld worden.

Kantoor:

 • Om het risico zo veel mogelijk te verspreiden werken wij met een beperkte bezetting op kantoor. Onze medewerkers zullen om-en-om thuis via een inbelverbinding werken. Het kan daardoor zijn dat onze bereikbaarheid slechter is.
 • Indien u contact met ons wenst, probeert u het dan s.v.p. zo veel mogelijk via de e-mail.

Overige maatregelen

Uiteraard hebben wij in de logistiek, de distributie, de verkoop en in onze vestiging de hygiënemaatregelen van het RIVM nauwkeurig opgevolgd, splitsen wij teams in aparte ploegen en stimuleren wij thuiswerken, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

Ondertussen werken wij met onverminderde inzet aan uw opdracht.

Wij vragen uw begrip.

Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.