€500,- cashback InductionAir

Geschreven op 2 april 2018 door Robert van Oorschot in Inspiratie

Siemens’ mes snijdt voor u aan twee kanten

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en weet u nog niet welke keukenapparatuur u precies wilt? Wij adviseren u op basis van uw kookstijl en keukenwensen. Dit is het allerbelangrijkste want uw keuken met gekozen apparatuur gaat jaren mee.

Mocht u zich verder hebben georiënteerd en ervoor kiezen om het Siemens Studioline InductionAir systeem in uw keuken te willen opnemen? Dan hebben wij voor u - namens Siemens – een mooie aanbieding. 

€500,- cashback InductionAir

Schaft u in de periode van 1 april tot en met 31 december een inductionAir systeem aan, dan profiteert u van de cashback actie die kan oplopen tot €500,-. De actie verloopt rechtstreeks via Siemens.

Zo werkt de cashback actie:

  • Looptijd: aankoop vindt plaats tussen 1 april en 31 december 2018
  • Registreer de aankoop voor 28 februari 2019 via Siemens Cashback actie
  • Vul al de gewenste gegevens in
  • Na uw registratie wordt de aanvraag in behandeling genomen
  • Na goedkeuring wordt het cashback bedrag – binnen vier weken – gestort op het aangegeven rekeningnummer.
Siemens Cashback

InductionAir systeem

Het InductionAir systeem is de perfecte combinatie van inductiekookplaat en afzuiging. Er zijn drie modellen inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging verkrijgbaar van StudioLine inductionAir. 

Wilt u meer weten over de studioLine inductionAir van Siemens? Kom langs in onze showroom en vraag één van onze keukenadviseurs voor meer informatie.

Maak een afspraak
Robert van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.