Wim Zwinkels

Na het eerste bezoek aan de Keukenstudio in Maassluis was ik meteen onder de indruk van de mooie keukens en de fraaie apparatuur. Wat ik erg sterk vond in de aanpak was het meedenken over de invulling en het ontwerp om ook zo goed mogelijk de beperkte ruimte te benutten. Dat valt niet mee in een jaren-30 keuken die ook nog eens niet helemaal recht loopt.

Ook bij de uitvoering waren er nog enkele probleempjes met onverwachte leidingen en een aansluiting met een kozijn, dat is allemaal vakkundig opgelost. Je merkt echt dat er vaklui aan het werk zijn die zelf ook een mooi resultaat willen en niet even snel een keuken komen plaatsen. Ook de service om de "kleine dingetjes" aan het eind te volmaken is geweldig. Ik kreeg zonder meerprijs nog wat extra laatjes in de kastjes, wat ik handiger vond.

Ik kan Keukenstudio Maassluis echt iedereen aanraden!

Wim Zwinkels
Wim Zwinkels
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.