W.C.M. Paalvast

In overleg met Coen van Gilst is een sterk verouderde keuken prachtig aangepast aan de tegenwoordige eisen die je mag stellen aan elementair woongenot. Na een oriëntatie ter plaatse, de benodigde informatie en de adviezen was het niet moeilijk om de opdracht tot renovatie aan Keukenstudio Maassluis te geven. Alle wensen zijn gerealiseerd op een prettige en professionele wijze en volgens de gemaakte afspraken. Het resultaat mag er zijn: een schitterende, veilige, praktische, eigentijdse keuken waarbij rekening is gehouden met de oude stijlkenmerken van de keuken.

W.C.M. Paalvast
W.C.M. Paalvast
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.